Hyödynnä keinotekoisia kasveja

Keinotekoiset lehdet

Keinotekoiset lehdet valmistetaan laajasta valikoimasta tekstiilikankaita, yleisimpiä ovat polyesteri alhaisempien kustannusten takia. Pääasiassa polyesterikuiduilla on pidempi käyttöikä ja ne reagoivat positiivisesti lehtien väriin käytettävään kangasväriin.

Se sopii hyvin lämpöprosessiin, jota käytetään lehtien muodon muovaamiseen, sekä muodon vakauttamiseen ja pitämiseen käytettyihin liimoihin ja lankoihin. Polyesteri-lehdet voidaan myös pinnoittaa lateksilla, mikä parantaa ’todellisen kosketuksen’ vaikutusta.

Todelliset rungot / oksat:

Keinotekoisissa puissa, jotka on osittain rakennettu orgaanisista materiaaleista (kuten aidot puunrungot, oksat ja kuori), puuhun on asetettu keinotekoisia lehtiä. Niitä ei yleensä suositella ulkokäyttöön. Ilmasto-osat ja muut ulkotekijät vaikuttavat niihin helposti (ne ovat loppujen lopuksi orgaanisia!). Jopa sisätiloissa on kiinnitettävä huomiota, koska kosteus voi aiheuttaa homeita, jos se jätetään ilman valvontaa. Todelliset rungot ja oksat ovat enimmäkseen joustamattomia – et voi taipua tai sopeutua muotoon.

Vastaa