Koristelu ulkona Koskee

Nyt kun kevään ja kesän lämpimät päivät ovat saapuneet, on luonnollista haluta viettää enemmän aikaa ulkona. Miksi kuitenkin rajoittaa nautintoa luonnosta vain silloin, kun olet kotisi ulkopuolella?

Jos kaipaat luonnon kauneutta, mutta haluat mieluummin pysyä sisätiloissa, miksi et tekisi sisäpihan tai puutarhahuoneen luomista varten henkilökohtaista pakopaikkaa?

Vetäytymisalueen suunnittelu ei todellakaan vaadi paljon aikaa, vaivaa tai edes rahaa. Itse asiassa sinulla voi jo olla kaikki tarvitsemasi. Mukava paikka istua, valonlähde ja jotkut perusmukavuudet, jotka tukevat rentouttavia aktiviteetteja, ovat kaikki mitä todella tarvitset.

Ruoanlaitto ja ruokailu ulkona on osa kesäkokemusta monille ihmisille. Kylmä sää, sade ja muut ulkona olevat esteet voivat kuitenkin vaikeuttaa ulkoilusta nauttimista aina, kun tunnelma iskee. Sen sijaan, miksi ei luoda sisätiloissa sijaitsevaa piknik-aluetta, josta voi nauttia ympäri vuoden?

Vastaa